duminică, 24 mai 2009

Aventura 1 : Cabana Tasca

In primul Rand sa multzumim colegei noastre dragutze, Mihaela, ca s-a ocupat de asigurarea unui Party Wild in mijlocul padurii unde nici draku nu stia de noi ( Deshi Satan era cu noi. ) Pacat de faptul ca Bodo nu a venit. Era ocupat cu alte businessuri de importanta ridicata.


Drumul a fost gay. ( traducere din Dictzionarul Bodo: " gay, s.m = Lucru naspha" ) pentru k la un momentdat am mers pe un drum de munte unde autocarul facea mai rau decat capul unui Rocker la un cocnert Metallica.

Am ajuns acolo, bine merci in mijlocul muntzilor desi cabana era.... mica :D chiar mica, am incaput 15 oameni, avand in vedere k dormeam 6 oameni intr-un singur pat :D . Dar asta credetzi ca e important ? Conteaza k aveam acoperish, apa shi electricitate. E tot ce ai nevoie de a incepe un party wild ( desigur, + Bautura si multzi prieteni )

Era dupamiaza si plictiseala mare........

Free Image Hosting at www.ImageShack.us ( Satan il invatza pe Urs un riff din "Metallica - The Day That Never Comes" )



Dar cu The Bodo's plictiseala trece imediat ! Noi avem solutzia intotdeauna !
( We are the Party Starters ! )


Am inceput asa cu preludiul, cum se incepe de fiecare data, cu ceva ushor si catchy. Am propus o serie de Mini-Games pe grupe. Fiecare au fost de acord k oricum si ei erau plictisitzi. Tzin sa mentzionez ca ce va urma au fost Probele de Onoare a clanului The Bodo's ca Satan sa intre in grup. Trebuia sa castige mai multe probe in numele clanului pentru a se dovedi demn de a fi Membru.
Desigur, nu ne-a facut de ras si a castigat proba de trecut pe sub sfoara ( stiti voi, jokul cand trebuie sa treci pe sub sfoara si sa te lasi cat mai pe spate. ) , a castigat Proba de Mim ( faze penale, sa imite un cutzit infipt in geam, sau un "S#!T" ) si proba de final. ce a marcat si ramane epica faza. pe o piesa mai kinky... Urs trebuia sa fie o bara de Striptease si Satan sa danseze la ea :))

Pozele ce Urmeaza sa le vedetzi sa tzine-tzi minte un lucru !!!!! NICI UN MEBMRU " THE BODO's " NU E GAY !!!!!(in adevarul lui sens ) (It's simply.... Mental !!! Just for the show. ( this is our Job ) )

Free Image Hosting at www.ImageShack.us ( Satan incepe actziunea ! )


Free Image Hosting at www.ImageShack.us ( It's Getting hot in here, don't ya think ? Si Urs moraia puternic )

Free Image Hosting at www.ImageShack.us ( "You can leave your hat on !!! " )



Hell yeah ! The Bodo's da critical ( Traducere din dictzionarul Bodo:" Crtical s.n = Crtical " ) cu faza asta iar locul lui Satan e asigurat in clan ! Toata lumea striga " THE BODO's !!!!! THE BODO's !!!! " Dupa s-a continuat cu jokul nostru prefrerat, Provocare sau Perversiune ceva timp, dupa... LET'S GET LOW AND LET THE MUSIC EXPLODE, PARTY PEOPLE !!!!!


S-a chefuit rau de tot in seara aia. Uni erau wasted shi zburau pe peretzi ( Urs & Pui ) pe cand altzi erau mai cumintzi si doar stateau si savurau momentul ( Satan & J.J. ). In medie s-a dormit cam jumate de ora :)) pana cand l-a trezit Pui pe Cook shi a zis : " URS hai sa bem k.... e a 2-a zi !!!! Sa incepem viatza din nou din plin " Si daca Urs & Pui sunt in picioare, toata lumea e in picioare :)) Pacat k s-a terminat. A trebuit sa plecam acasa -.- ( Cook & Pui vroiau sa plece cu o carutza, dar au spus k aia nu merg la piatra acum ca au munca pe camp. )


Oricum, nu se stie cand ne vom intoarce si The Bodo's vor ataca din nou >:) !



Alte imagini de la Party ! Enjoy . FOR THE BODO's !!!!















5 comentarii:

  1. waaaaaaai..sunteti dusi cu pluta de tot...
    deci clanul asta..te face sa vrei sa intri in el, indiferent de proba =))
    bravo, Hizumi, pentru ca impartasesti cu totii the Bodo's Clan! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. eh ce sa-i zici.. a fost bestial ;)) mai ales cand te trezesti dimineata si prietenii iti spun ca ai facut niste lucruri de care nici nu iti amintesti nimic.. nu ? ;))) =))
    Prietenii stiu dc !! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. da. el reactzioneaza mai Fail in felul lui :))

    RăspundețiȘtergere