duminică, 24 mai 2009

The Bodo's . Who the fuck are The Bodo's ?

The Bodo's e un grup de nebuni ce a luat nastere prin Septembrie - Octombrie 2008 ce are drept scop sa adune totzi nebuni din piatra neamt.


Cu ce se ocupa ?

Cu tot felul de prostii, you know, " Sex, Drugs & Rock'n'Roll ".

Clan Slogan:

"We are the ones that know that life is short and we have to live it at maximum while we are still young !"


Members:


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

SEFUL : BODO ! - Tipul ce a infiintzat clanul, cu ajutorul... carismei lui, persuasiunii lui shi a ochilor lui de "calutz". E tipul dur. Merita sa fie seful, e cel mai nebun dintre totzi, fara pic de frica shi duce totul la extrem ( mai ales pe profa de romana ). He's tough and rough.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Sebi ( a.k.a. J.J. ) - E creierul Clanului ( and a problem solver, and a Computer Whiz ) e shi el nebun in felul lui, are tot felul de viziuni Apocaliptice, adora Anarchia si adora totodata sa faca probleme la Fizica. JJ rocks cand vine vorba de ajutat la teme, venit cu idei de nebunii noi si are vorbe de aur. ToT ce scoate pe gura aia, e de aur.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pui ( a.k.a P-O-i ) - Glumetzul din clan. nu exista secunda sa nu razi cand eshti langa persoana asta. Nah, are o fobie de chiftele si parjoale , dar in schimb e shi el un nebun shi jumate :)) Deshi sa nu va luatzi nici o data de el pe domeniul de Religie, k acest om e un Preot in devenire. Dar ati mai vazut vreodata un preot nebun ? :D

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Cook ( A.k.a. Urs ) - Asa cum ii zik colegi de clan, "Barbarul" grupului, pentru ca are un excess de par pe piept :)) ( deshi cine e paros pe piept e bun la pat :)) )
Totodata lui Cook ii se potrivesc 2 fraze: " Mentally is what a mental does." si " Just Do it for the Ladies". So, intzelegetzi voi la ce se refera :)) .

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Freddie ( A.k.a Satan ) - E mezinul din Clan. E proaspat intrat in clan datorita reushitei lui de a trece probele de Onoare ale Clanului. E un tip dragutz, foarte... sexy :D. Ii place aventura and wild parties. He's got a rock band, Metal Revolution, din care faca parte si Urs. Si doreste sa ajunga in top and rock the world out !


Scop:

Sa aiba catzi mai multzi membri, astfel incat destinele lor ciudate sa se uneasca si sa creasca fortza clanului ( btw, destine ciudate, Pui, preotul se intzelege chiar bine cu Satan :)) ).


So this is for the begining, vom veni later cu mai multe aventuri ale Clanului :> FOR THE BODO'S !!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu